Am luat-o de la capat

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Fara sa vreau, am vazut din nou, dupa ceva timp, cum arata un blog fara articole. E pustiu si trist. Nu are vizitatori, nu are statistici de vizitare, nu are comentarii( caci nu are articole) si parca striga dupa articole.

Poate cea mai grea lupta ce o duce un om e cu sine insusi, si poate unul dintre cele mai grele lucruri pe care le face e sa ia cel putin un lucru de la capat, de la zero. M-am gandit ca mi-ar prinde bine un astfel de moment, un re-rebranding, sa scriu poate altfel, si sa o iau de la capat. Daca a fost sau nu o idee buna, va zic mai incolo. Deocamdata, acesta este primul post, care e mai degraba o relatare. In saptamanile ce urmeaza, asa, sub forma de experiment, voi scrie ganduri de-ale mele, cronici de film, diverse proze scurte sau foarte scurte( vor fi cu ghilimele sa stiti de acuma deja, daca va fi la persoana I, sa nu credeti ca e vorba despre mine), relatari ale diverselor evenimente, citate din diverse carti, ceea ce am citit si m-a impresionat, recomandari de carti si multe altele. Voi scrie si articole de dezvoltare personala si tot felul de idei din aceasta arie care imi trec prin cap, ca sa vad ce parere aveti.

Ce va rog, dupa ce veti citi articolele mele, indiferent despre ce e vorba, daca va place, sa dati like, comentariu, share pe orice platforma, dar doresc acum, mai mult ca niciodata, raspuns din partea voastra si interactivitate. Caci, nu-i asa, ce rost are sa scri si sa nu fi citit, apreciat, comentat, criticat, barfit, si sa afli ce le place si celorlalti? Bine, poti scrie si daca nu esti citit, de dragul de a scrie, dar asta e o alta poveste.

Pentru moment, va las.

Toate cele bune!

Al vostru, magician!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *