Vorbe de duh#1

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Nu te grăbi, așteaptă!Şi gândeşte-te!

Cele mai bune și bine făcute lucruri sunt făcute dacă nu te grăbești, dacă aștepți, dacă cîntărești toate posibilitățile. Măsoară de 10 ori, de cîte ori e nevoie, și taie odată. Nu te cunosc pe tine, nu te-am întîlnit pe tine poate deloc în viața mea, dar unele le avem în comun și știu că o parte din regretele tale provin din faptul că te-ai pripit.

Nu ai analizat tot ce presupunea situația, ai acționat în funcție de acel impuls de moment, nu i-ai ascultat pe cei mai în măsură să te sfătuiască, și ai făcut cum te-a tăiat capul.
Nu te grăbi atunci cînd mergi într-o excursie.Fă o listă cu lucruri necesare prima dată, verific-o înainte de plecare şi după aceea poţi pleca liniştit.

Există mai multe căi, mai multe răspunsuri, nu doar cea care îţi vine în cale, în minte în acest moment. Poate aceea îţi este ascunsă. Roagă-te cu tărie Domnului să ţi-o reveleze, şi dacă într-adevăr îţi doreşti acest lucru, ţi se va îndeplini dorinţa.

Caută mai mult, nu doar un pic. Celor care caută li se răsplătesc eforturile. De cele mai multe ori, lucruri făcute în grabă, sunt făcute şi de mântuială, şi fără verificare. Când ai terminat ceva, verifică.

E mai bine să fii apreciat că eşti analitic şi că te gândeşti la toate, să fii privit ca un om căruia îi pasă, decât un om nechibzuit, care face totul într-o grabă şi de mântuială Dacă ştii că ai anumiţi musafiri, întreabă-te atunci când faci lista de cumpărături la eventuale probleme, alergii, restricţii ori chiar dorinţe şi fă-o în funcţie de aceste gânduri.

Ar mai fi multe de zis, dar aştept şi comentariile voastre ca şi completare la ce am zis.
Toate cele bune!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *