Un mic teaser

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 3 minutes

Va fac asa o mica pofta, punand introducerea viitoarei mele carti.Titlul provizoriu e „Da-o mai departe Ghid de realizare a potentialului maxim  Fii cel mai bun TU cu putinta”, dar sunt ceva sanse sa sufere si acesta modificaril. Astept feedback cu privire la introducere, si cel mai mult, daca va place sau nu.

Introducere:

De ce da ?

Îmi plac cărţile şi filmele ce se termin în cuvântul “Sfârşit”, deşi e foarte trist şi tragic, aşa că aceasta nu face excepţie. Dacă te duci la ultima pagină şi vezi cuvântul de mai sus, înseamnă că prin puterea Domnului, am reuşit să duc la îndeplinire o mare realizare, aceea de a scrie o carte.Sincer să fiu, adevărul gol-goluţ e că sunt un om ce începe multe lucruri, şi tot atâtea pe care nu le termină. Ca să fiu OM, mai urmează de zidit o casă şi de făcut un copil. Această carte e felul meu de a-mi exprima recunoţinţa faţă de toţi pe care i-am întâlnit , îi cunosc ori îi voi cunoaşte vreodată, moştenirea mea şi printre cele mai simple şi eficiente modalităţi de a ajunge la cât mai mulţi oameni. Nu m-aş mira ca aceasta carte să aibă un impact mult mai mare decât cel scontat, şi să schimbe în bine viaţa a cât mai mulţi oameni( acesta e unul dintre obiectivele pentru care o scriu), căci multe pe lumea aceasta au fost o surpriză şi un efect neaşteptat pentru realizatorii lor.

Nu e vorba de mine, în principal, ci de tine, cel care citeşti această carte. Din păcate, am înţeles acest lucru destul de tarziu, la o vârstă înaintată.Tu eşti tânăr, poate foarte tânăr, ori mai în vârstă.Nu asta e important, ci important, poate chiar crucial e cum te raportezi la tine şi la ceilalţi. Dacă îi vezi inferiori, superiori, sau la acelaşi nivel pe cei din jur. Mi-ar place într-adevar să spun despre mine că sunt cel mai bun, inteligent, chibzuit om pe care îl cunosc, dar nu e aşa. Sunt în schimb un om îndrăgostit de  VIAŢĂ, cu o mare pasiune pentru oameni, poate cea mai frumoasă pasiune ce ar putea exista. De fiecare dată când credeam că ştiam ceva de oameni, se întâmpla ceva şi îmi schimba părerea cu 180 de grade.

Îmi place foarte mult o anumită categorie de oameni, cei care nu se mulţumesc cu ei inşişi, cu cât au şi sunt, ci doresc mai mult. Doresc să fie mai buni creştini, mai buni oameni, mai buni taţi, mai buni muzicieni( indiferent de meserie, era exemplu) şi doresc să îi facă mai buni şi pe ceilalţi. Aşa sunt şi eu, şi am căutat astfel de oameni, căci după cum spune şi celebra vorbă” Cine se aseamănă, se adună”. Mi-ar place ca şi tu, cel care citeşti această carte, să fii o astfel de persoană, dar dacă nu esti, să devii prin intermediul acestei cărţi. Şi mi-ar mai place ca într-o zi să stăm de vorbă faţă în faţă, să îmi spui dacă ţi-a plăcut sau nu această carte, şi ce impact a avut asupra vieţii tale. Din două, le-aş prefera pe amândouă, dar m-aş mulţumi măcar cu primul. Dacă te multumeşti cu ce eşti, atunci caută o altă persoană, şi dă-i ei cartea.

Acum e acum. Începem călătoria spre cunoaşterea ta, împlinire şi realizare,prin acest transportor numit carte, folosind energia cuvintelor. Pune-ţi centura de siguranta şi fii atent la momentele de cotitură( O să spun pe alocuri anumite lucruri care poate nu o să îţi placă, dar cu toate astea, ele vor fi spuse. Nu mă interesează să te menajez, asta nu o fac nici prietenii tăi cu tine, ci să înfig cuţitul în rană, acolo unde te doare cel mai tare, şi să te fac să îţi doreşti să elimini gunoiul, dacă există, şi să devii mult mai bun decât eşti.), ascultă cu atenţie( sper să nu intre pe o ureche şi să iasă pe cealaltă) şi fii atent la aplicaţii( vor fi şi aşa ceva pe alocuri, deşi vor fi cam greu de pus în practică) .Nu te speria, voi fi tot timpul aici, şi dacă te deranjeaza ceva, las-o deoparte şi nu o mai citi. La fel ca aproape orice, şi citirea acestei cărţi e o alegere pe care o faci în detrimentul a altceva, aşa că dacă ai altceva mai bun de facut, nu renunţa la acel ceva.

Drum bun şi călătorie sprâncenată! Ai început primul pas dintr-o călătorie de mai bine de o mie de mile.

Toate cele bune!


Dacă îți pasă/Apasă

2 thoughts on “Un mic teaser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *