Schimbare #1

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Da, desigur, la fel ca tine, am făcut nişte greşeli, poate cam multe, nu sunt mai bun ca tine la partea asta , ci la fel ca tine( egal). Dacă aş fi avut câte un leu pentru fiecare proiect neterminat, pentru fiecare gând când mă tot gândeam la consecvenţă cu privire la acest blog, ori la respectarea unor planuri cu stricteţe, aş fi avut ceva bani în ziua de azi. Îmi recunosc greşelile şi îmi cer iertare. Şi, zi de zi, o iau din nou, de la capăt.

Privesc mai nou viaţa ca pe ceva în continuă schimbare, acel “work in progress” care vorbeşte despre adaptare, despre a face lucrurile din mers, a te lăsa surprins. Asta nu înseamnă neapărat a te lăsa dus de val, ci a fi într-o continuă schimbare, mai puţină rigiditate şi mai multă flexibilitate.

Scriu când şi ce simt nevoia, poate uneori voi scrie 3-4 articole pe săptămână( de luni până duminică), ori alteori 5-7. Uneori voi scrie articole mai scurte, alteori mai lungi, ori poate vor fi săptămâni în care voi orbita în jurul a alte lucruri, mult mai importante şi vor fi doar 1-2 articole.

Nu zic nici nu, dar nici da. Nu e nici rău, nici bine în această perspectivă. E ca la brainstorming aproape. La început, se scriu toate care trec prin cap, şi după aceea, analizăm şi vedem ce rămâne.

Îmi doresc să vă cunosc pe cât mai mulţi dintre voi, aşa că aştept comentarii, mailuri cu diverse cereri de a scrie anumite articole, ori pur şi simplu, să povestim, să ne cunoaştem, poate reuşim să ne ajutăm reciproc. Vorba aceea, nu ştii de unde sare iepurele. Sunt cât de deschis şi transparent pot fi cu putinţă, aşa că adresa mea o aveţi la contact şi chiar vă sugerez, fără sfială să trimiteţi un mail de mulţumire pentru ceva anume, de felicitare, apreciere, să îmi cereţi sfatul cu privire la o dilemă, orice, şi comentarii pe blog.

Doresc să fie un alt tip de abordare, paradigmă a relaţiilor interpersonale, a comunicării, să fie tot timpul situaţie de tip win-win. Nici eu sa nu pierd, dar nici voi. Să câştigăm amândoi.

Eu sunt M.F.A.(Mihai Florin Anca),  hai să zicem om bun, care te ascultă, îţi pune întrebările potrivite, te face să reflectezi la situaţia ta şi să iei o decizie; şi om la îndemână. Sunt şi un bun analist, şi atent la detalii, dacă tu crezi că pentru tine ar face vreo diferenţă.Nu îmi pun etichete, şi nu îmi pune nici tu, fiindcă am ajuns să credem foarte mult în puterea hârtiilor care atestă acea etichetă, şi eu deşi momentan, nu le deţin, nu o să îţi placă.Şi dorim şi şcoli în domeniu, pentru certificare.Încântat de cunoştinţă, oricine ai fi, de oriunde.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *