La Veranda Bistro-Mediterana în centrul Clujului

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Deseori, când cauţi ceva, se poate întâmpla să găseşti cu totul altceva. Aşa mi s-a întâmplat sâmbătă seara, când împreună cu o prietenă căutam o prăjitură şi în schimb am găsit un local extraordinar.

 

E vorba de ,,La Veranda Bistro”, situat pe Gheorghe Şincai, numărul 10, foarte aproape de strada Napoca.

 

Localul e mai vechi, de 1 an de zile, şi deşi e situat într-o zonă centrală, nu i-am trecut pragul până în seara respectivă. A fost o alegere cu adevărat înţeleaptă să ignorăm toate celelalte cofetării şi locaţii deschise până mai târziu în favoarea acestuia, fiindcă ce am văzut m-a impresionat.

 

Bistro-ul oferă o mare varietate de cafele cu/fără lapte/gheaţa, espresso cu dulce di  leche (e unul dintre puţinele localuri din Cluj, precis mai este şi în altă parte),  limonade, fresh-uri, smoothie-uri, precum şi o mare  diversitate de preparate din zona Grecia, Franţa, Italia, Spania.

 

Acesta  se recomandă pe facebook drept mediteranean, dar au dulce de leche( caramel din lapte şi zahăr specific Americii de Sud) muzica şi evenimentele ocazionale sunt cu tentă argentiniană, muzica e latino, iar terasa şi interiorul pe mine unul mă duc cu gândul la Provence (acea frumoasă regiune din Franţa). Pereţii terasei sunt splendid decoraţi din plin cu vaze si ghivece, iar înăuntru se află diverse tablouri, ceasuri, cutii handmade, majoritatea în stil franţuzesc. Până şi nota se primeşte într-un mod aparte, într-o micuţă cutie de lemn, cu desen prin tehnica şerveţelului.

 

Ce m-a impresionat foarte mult a fost limonada ce am avut-o (piersică şi cardamon), amabilitatea chelneriţei, decorul şi cele 2 meniuri. Cât am stat, mă tot întrebam cum sunt unele băuturi şi preparate, şi ne-am zis că vom mai trece pragul cu altă ocazie pentru a bea altceva exotic şi să mâncăm ceva.

 

Dacă încă nu i-aţi trecut pragul, vi-l recomand cu cel mai mare drag, atât pentru dumneavoastră, prietenii din Cluj sau din afara lui, dar şi pentru turişti din zona descrisă mai sus, dar totodată şi pentru oricine vrea să încerce ceva plăcut şi frumos.

14002615_1100303930046955_6410267_o


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *