Life Speaking-De la idei la emoții, partea 1

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Sâmbătă,  am fost la conferința organizată de Ovidiu Oltean, ”De la idei la emoții”, ținută la Cinema Mărăști și țin să vă zic și vouă ideile principale din fiecare discurs.

A fost o conferință foarte frumoasă în care fiecare vorbitor a spus despre pasiunile lor, motivând și îndemnând la schimbare. Felicitări organizatorilor și vorbitorilor!

Au fost 4 sesiuni, fiecare având la final un invitat special.

Sesiunea 1

Primul vorbitor a fost Andrei Antoniu. Ne-a vorbit despre iluzia controlului și ne-a dat ca exercițiu să facem o scrisoare în care EUl din viitor să mulțumească celui din prezent.

Diana Bologa ne-a prezentat experiențele ei frumoase și mai puțin frumoase de viață și ne-a îndemnat să iertăm pentru a avea o viață liniștită și împăcată, și o inimă ușoară.

Grigore Felecan, medic veterinar ne-a arătat ce lecții importante și mari de viață îți pot da animalele, și în mod specific câinii, precum iubire necondiționată, perseverență, ambiție și dedicare.

Al 4lea discurs a fost al Mariei Baiu și a fost despre legătura dintre vânzări și relațiile noastre. Dacă dorim să avem un client/persoană ideală e nevoie să

  • știm ce vrem
  • să impersonăm acele calități care le căutăm.

Elemer Turoș în discursul lui foarte amuzant ne-a reamintit că suntem făcuți de către Dumnezeu și suntem unici și perfecți fiecare în felul lui, așa cum suntem.

Invitatul special al primei sesiuni, Monica Ion ne-a vorbit despre experiența ei de abandonare a unei vieți agitate, în care fugea de la o sarcină la alta și cum lucrul la propria persoană a început să producă minuni.

Restul vi le zic în alte 2-3 articole, când voi mai avea timp.

 

 

 

 


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *