O altfel de cafenea

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Are aproape 1 an. Și încă nu a dat faliment. Dar o poate duce și mai bine. Spre deosebire de celelalte 2 din țară( Seneca AntiCafe și AntiCaffe New Experience) ScoutHouse a pornit din nevoia unei surse de venit constante, sustenabile și totodată un loc pentru activitățile cercetașilor din Cluj. Ideea s-a implementat cu ajutorul sponsorilor diverși și s-a deschis în data de 9 noiembrie 2016. Practic, e o afacere socială, căci  profitul merge spre Cercetași.

E o experiență diferită, fiind o anticafenea. Conceptul își are originea în capitala Rusiei, Moscova, unde  Ivan Mitin a pus bazele ei.( sursa ) Într-un astfel de loc, tu plătești timpul petrecut acolo, și consumi  câte cafele și ceaiuri dorești, fiind în regim de autoservire.

Costă 5 lei/oră în Cluj, pentru studenți e 15 lei/zi, ei beneficiind de reducere, iar prețul întreg/zi e de 25 de lei; accesul nelimitat pe lună e 300 de lei.  De luni până vineri  programul e de la 10 la 17, de la 18 ei având activități cu  cei din cluburile de cercetași, diverse sesiuni de lucru organizate de ongurile partenere, seri de chitara, seri de boardgames; în weekend e deschis sâmbăta de la 12 la 20.

Atmosfera e una plăcută, liniștită, cu muzică de jazz, ai de ales dintr-o mare varietate de cărți și jocuri de societate, poziție ultracentrală( localul e situat pe strada Victor Babeș, 33). Când poți, fă o vizită, căci nu vei regreta, cu siguranță.

 


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *