Wendy-redescoperirea plăcerii călăritului

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Duminică. 27 mai, am avut ocazia de a vedea un film superb, Wendy despre o fetiță ce redescoperă marea ei pasiune, călăria, cu ajutorul unui cal salvat de ea  la a fi măcelărit.

Pentru unii copii, un eveniment mai puțin fericit, precum un accident de picior,  poate fi traumatizant și să te facă să nu mai dorești să călărești. Deși era campioană, deși era marea ei pasiune, deși toată lumea din jur dorea să o vadă și îi făcea plăcere să o vadă călărind.

A trecut ceva timp, și ei( mama, tata, ea și fratele mai mare Tom) se întorc la ferma bunicii cu scopul de a alina durerii ei și la înmormântarea bunicului. Acolo, ei fac pană, fata salvează un cal( care o urmărește la disperare, astfel încât ea ajunge să îl ascundă) și Tom( fratele) are parte până la urmă de un timp minunat( se dă pe o motocicleta cu ataș, ia parte la aventurile surorii), mai frumos decât se aștepta. Căci, să recunoaștem, cui i-ar plăcea să fie la sat, fără semnal la telefon, și cu animale?

Lucrurile se complică un pic când Vanessa, principalul ei competitor, descoperă calul, anunță măcelarul, cele două ajung în mlaștină( eveniment care le leagă) și familia descoperă datorii la fermă.

E un film plăcut, amuzant și distractiv pe alocuri, previzibil( te aștepti ca Vanessa să aibă ciudă pe Wendy), dar dinamic și care nu te plictisește nici în momentele de analiză financiară sau certuri din familie.

 


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *