Ziua decisivă-10.11.2019

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Mâine e ziua cea mare pentru românii din țară( diaspora poate vota 3 zile). Se votează noul președinte al României. Sau în caz că va ieși tot actualul, vom vedea dacă se păstrează sau nu.

Nu am stat să urmăresc atât de mult dezbaterile, articolele despre diverșii candidați, căci în principiu cam știam de la bun început cu cine votez și cu cine nu votez.

Miza e una foarte mare și importantă și, la fel ca alegerile europarlamentare, prezența mare la vot va face diferența pentru un candidat anume.

Nu am să vă zic cu cine să votați sau nu, să denigrez sau nu pe cineva, dar vă zic și eu, la fel ca alții, ce fel de președinte să votați și ce fel de oameni să nu votați.

În primul rând, nu am să votez oamenii cu prea puțină experiență politică sau actori care joacă un rol, și doresc mai mult un capital de imagine crescut.

În al doilea rând, nu votez oameni conducători de partide care ne pot duce ori înspre Rusia, ori să ajungem astfel încât să avem partide de gay, sau educație de gen, sau alte inepții de acest fel. România are nevoie de normalitate, creștinism și conservatorism.

În al treilea rând nu am să votez un om care doar joacă un rol și o mască, care ba e creștin dar pretinde că apără familia tradițională, dar când colo ține un discurs în care pe mine și pe toți asemenea, care am fost pro-familia tradițională ne face infatuați. Asta după ce la început el era pentru referendumul respectiv. România are nevoie de oameni integri și consecvenți.

Pe cine am să votez? Votez cu un om ce respectă tradiția, familia, valorile creștine, este integru și este consecvent.Un om creștin și conservator.

Votează cu cine consideri tu, dar cel mai important, mergi la vota! Da, știu, sună ciudat, să îți zic doar să votezi, dar vreau să cred că prezența mai mare la vot a celor care nu mergeau de obicei va schimba lucrurile.

Dați vă rog un share, un like, un subscribe și un comentariu.

Toate cele bune!

Sursa imaginii


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *