Răbdător?

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Suntem din ce în ce mai puțin răbdători, și mi se întâmplă și mie să fiu agitat, și din ce în ce mai nerăbdător. Am încercat aseară să urmăresc un film clasic, celebru, și efectiv nu am reușit să vizionez decât vreo 5 maxim 10 minute din Mic-dejun la Tiffany.

Îmi plac și mie filmele dinamice, și poate nu doar mie, dar dacă nu sunt într-o anumită dispoziție, și poate dacă aș citi cartea înainte, îmi vine greu să văd filmele clasice. Sunt mai greu de urmărit, în alt stil, și e vorba despre alte povești.

Poate am și eu prejudecăți despre cei care trăiesc fastuos, cu bani. Dar e vorba și de a avea răbdare sau nu. În ziua de azi, datorită tehnologiei și vitezei în care se fac lucrurile, avem din ce în ce mai puțină răbdare. Să facem lucruri, să stăm alături de cei dragi, de familie, de prieteni la o poveste, să îi ascultăm noi pe ei și să ne asculte ei pe noi.

Productivitatea crescută apare în schimb atunci când reușim să îndepărtăm tehnologia( telefoane, tablete, desktopuri, televizoare) și lucrăm concentrați. Dar aceasta deja e o altă mâncare de pește, despre focus și concentrare și voi discuta în alt articol.

Tu, cum stai cu răbdarea?

Dați un like, un share, un subscribe, un comentariu dacă vă place ce postez!

Toate cele bune!

Sursa imaginii:


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *