Găsește-ți vocea-Find your voice

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Tema de sâmbăța aceasta, 23 noiembrie 2019, de la TEDxYouth este chiar aceasta, găsirea vocii.

Ceilalți doresc să ne țină sub tăcere pentru a ne domina, doresc să ne facă muți, să nu fim conștienți de abilitățile și talentele noastre.

În noi e putere de multe ori mai multă decât credem noi. Și e o energie incredibil de puternică. Avem în noi o voce ce așteaptă să fie ascultată de către ceilalți, să fie urmărită.

Școala ne inhibă uneori și ne constrânge, dar e nevoie să învățăm că viața înseamnă mai mult decât un sistem rigid.

Am avut timp de 90 de zile consecutive câte un scurt episod de pus oamenilor întrebări. Cred foarte mult în puterea lor și în faptul că acestea ne dezvoltă. Pe unii i-am făcut să reflecteze asupra unor subiecte sensibile, pe alții mai puțin. Am vorbit despre diverse, despre dezvoltarea creativității, despre promovat valori pozitive, am promovat cititul( și o fac în continuare), despre a fi matinal, despre a avea obiceiuri pozitive. Youtubul a fost canalul prin care mi-am exprimat vocea, iar în videouri au fost gândurile mele exprimate verbal.

Duminică voi avea un nou episod pe vlog în care voi vorbi despre conferința la care particip sâmbătă și vă voi expune minim 10 idei de implementat/ luat ca urmare a TEDxului.

Dați un share, un like, un comentariu, un subscribe!

Toate cele bune!

Sursa imaginii:


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *