Jocuri și jucării în Cluj și în România

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Azi( 4.12. 2019) s-a redeschis magazinul Oxygame al celor de la cutia.ro Și, bineînțele că am fost să iau pulsul redeschiderii în noua locație( 21 decembrie 1989, numărul 7, intersecția străzii David Ferencz cu Samuel Brassai).

I-am luat și un interviu lui Tánczos András , fondatorul, unul dintre pionerii și promotorii jocurilor de societate în Cluj și în România( firmă deschisă din 2007, de acum 12 ani).

A început ca o pasiune foarte mare pentru jocurile de societate, șah, Rumy, Catan și a continuat ca o afacere și educare a românilor în această direcție, a jocurilor, a regulilor. În această eră modernă, a tehnologiei, e mai important ca oricând să râmânem conectați unii cu ceilalți și să comunicăm. Jocurile prin simplul fapt de a ne juca și a lăsa telefonul deoparte, reușesc să ne facă plăcere, să ne aducă un pic de conectare unii cu ceilalți( sunt jocuri de strategie, de competiție, de colaborare) și să ne facă să ne simțim bine.

Unii pot fi foarte împătimiți și să ia jocurile foarte în serios( precum Catanul) ori să colecționeze și să cunoască foarte multe jocuri. Mi-a spus și el de un tip ce și-a cumpărat al 1000lea joc de societate și am cunoscut și eu la un momentat dat o persoană care avea câteva sute de jocuri.

Jocurile sunt foarte plăcute, și după cum ziceam mai sus, ne apropie și ne fac să ne simțim bine. Tu ce jocuri joci? Ce jocuri îți plac?

Aici e videoul ce conține interviul. Dă te rog un like, un share, un subscribe să afle și alții ce magazin minunat există în Cluj-Napoca.

Aici e site-ul lor.

Dă un share, un like, un subscribe, un comentariu!

sdr


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *