Furnici și alte istorisiri

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 3 minutes

Azi( 10.12. 2019) am fost la evenimentul de comunitate al UPRISERZ, primul de acest fel, ținut la Cluj-Napoca.

Am luat parte la un superb eveniment, moderat de Bogdan Rădulescu, eveniment în care am aflat despre cât de important e să scăpăm de furnicile din capul nostru( de gândurile negative) datorită unei povești de copii despre 2 surori și un frate ce încep să spele mașini( doctorul Daniel G. Amen )

Cele 5 furnici( „All or nothing”, „Just the bad”, ” Fortune teller”, „Mind reader ant” și „The blaming ant” ) pot fi eliminate punând întrebarea „Chiar este adevărat acest gând? ” Asemeni fricilor, gândurile negative sunt doar niște proiecții false.

Unul dintre momentele cele mai frunoase și inspiraționale ale zilei a fost interviul cu omul de afaceri și inginer Dan Pitic. Acesta a vorbit prin răspunsurile date despre importanța muncii asidue, despre necesitatea adaptabilității crescute și de faptul că e în afaceri e vorba de un compus de factori.

Alexandru Moldovan ne-a vorbit printr-un joc complicat la prima vedere despre vaci cumpărate despre cât e de greu să renunțăm la ideile noastre, chiar dacă ni se prezintă adevărul.

Rămân uimit cât de complicate sunt temele la copiii de clasa a 2a!

Ziua a fost una minunată ce s-a încheiat cu o licitație pentru o cauză nobilă, de a face să funcționeze o ambulanță pentru mediul rural, cauză susținută de către cei de la Beard Brothers, un spectacol Improvertiții și un mini-concert al trupei Puzzles!

Mulțumesc lui Lorand, echipei sale, tuturor vorbitorilor și invitațiilor, partenerilor și aștept ediția 2a!

Toate cele bune!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *