Crede în visurile tale

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Am visat la a crea un joc de societate, un boardgame creștin. Și azi l-am făcut. Este superb, chiar absolut minunat. Prima dată am făcut un cub cu câte 6 simboluri, cub care am știut că va fi atașat la un joc de societate făcut de mine.

Are o tablă de joc A3, cu 5 pătrate de fiecare latură, stânga-dreapta, și încă 5 întrebări în partea de sus. Regulile sunt simple, dar se pot modifica. Fiecare întrebare valorează 3 puncte. Mai este la mijloc și un cub mare, care alege tipul de întrebare( inimă roșie, inimă neagră, romb, treflă, 2 de semnul exclamării și semnul întrebării) ce i se va pune omului de către MC. Sunt 6 tipuri de întrebări, fiecare asociată unei fațete.

Astfel, există: întrebări cu nici o variantă de răspuns( răspuns liber), cu 2 variante de răspuns, cu 3 sau 4 variante de răspuns, referința din Biblie, întrebări de cultură generală despre cuvinte din Biblie, poporul evreu și ultima categorie de întrebări, un pic mai grea se referă la mimat, desenat sau descris personaje, întâmplări sau obiecte din Biblie.

Mâine e marea seară în care testez reacția oamenilor la jocul creat de mine, și chiar sunt foarte curios și aștept cu nerăbdare să văd ce reacție vor avea.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *