Bucketlist și Paștele!

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

[pl_row pagelayer-id=”slf50b8es7ft9a71″ 0=””]
[pl_col pagelayer-id=”boixh8behd7bvnlp” col=”12″]
[pl_text pagelayer-id=”cqpmink9l24tkn02″ 0=””]

Salutare! Paște fericit! De data aceasta eu vă recomand să citiți 2 cărți, ”500 de lucruri de încercat în viață” și ”Biblia”.

Discut despre un concept interesant, ”bucketlist”. Ce presupune? Este o listă cu lucruri de făcut înainte de a muri. Într-o anumită măsură, sunt de acord, iar pe de altă parte, nu. Îmi place că pune mai mult accentul pe trăirea de experiențe, decât pe consumerism. Pe de altă parte, toate aceste lucruri, experiențe sunt menite să ne facă fericiți! Le facem cu scopul de a umple un gol dinăuntrul nostru.

 Noi suntem atât trup, cât și suflet, iar sufletul dorește, deși nu suntem conștienți de acest lucru, să fim în relație cu Dumnezeu. El a pus în noi gândul veșniciei. În Eclesiast 3:11 ni se spune acest lucru. ” A pus în inima lor chiar și gândul veșniciei”. În această perioadă sărbătorim moartea și învierea lui Isus Hristos. Noi suntem mântuiți nu prin faptele noastre, ci prin harul lui și prin credință. În Efeseni 2:8-9 ni se spune : ” Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.”

Sursa imaginii

 EL a luat formă umană și a venit pe pământ să moară pe cruce pentru păcatele noastre. EL a murit, dar a și înviat, să împlinească profețiile. Paște fericit! Domnul să vă cerceteze și să luați aminte ce citiți aici, ce citiți în Biblie și ce ascultați în acest video!

Dați un like, un share, un subscribe!

 

Sursa imaginii

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]
[pl_row pagelayer-id=”JDpSHNxZyBoToZxx” stretch=”auto” col_gap=”10″ width_content=”auto” row_height=”default” overlay_hover_delay=”400″ row_shape_top_color=”#227bc3″ row_shape_top_width=”100″ row_shape_top_height=”100″ row_shape_bottom_color=”#e44993″ row_shape_bottom_width=”100″ row_shape_bottom_height=”100″]
[pl_col pagelayer-id=”Tfkfj0QN1CJe6mlO” widget_space=”15″ overlay_hover_delay=”400″]
[pl_heading pagelayer-id=”e0MHl2T0HXNyAQut” heading_state=”normal” color=”#111111″ link=”https://youtu.be/Mxr7Ztsi9AI”]

 

Videoul de pe youtube.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *