Cărțile te fac bogat

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Da, ai citit bine titlul, cărțile te fac bogat. Nu material, căci se pierde valoarea lor în timp( excepție făcând cele de colecție, și vechi), dar intelectual și spiritual. Sunt genul de persoană care uneori când are o sumă de bani preferă să o dea pe cărți în loc să își cumpere alte lucruri sau de mâncare.

Pentru mine cărțile sunt o comoară. Investești timp, energie, răbdare, bani și primești în schimb cunoștințe.

Definiția perseverenței, a răbdării și a consecvenței este ca vreme de aproape 3 ani, săptămânal să îți cumperi cărțile din colecția Literatura de la Cotidianul. Așa am făcut și eu, și am aici la Gherla 94 de titluri din 131 de titluri.

Este o colecție foarte frumoasă, ce conține titluri cunoscute, ori mai puțin cunoscute de la autori celebri, nuvele, povestiri, romane celebre, antologii de povestiri.

În videoul de pe youtube vă arăt și vorbesc și despre alte cărți din biblioteca mea. Astfel, mai dețin un exemplar din ”Elogiul lentorii”, cu autograful autorului, un exemplar ”Portretul lui Dorian Gray” primit cadou de la elefant.ro, nedesfăcut, ” Maestrul și Margareta”( roman primit cadou la o zi de naștere, căci ce alt cadou să faci unui mare cititor) și primit cadou de la editura Litera jurnalul ”Povestea mea-de Michelle Obama”.

Citiți, căci e cea mai bună investiție pe care o puteți face în voi înșivă și nu veți regreta cărțile citite, nici banii dați pe ele.

Citiți, cât de mult puteți, lecturi frumoase și care să vă îmbogățească cât mai mult!

Aici găsiți videoul de pe youtube


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *