Zilnicul lu’ Mihai 001 Citit, perseverență, nu te da bătut

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

O nouă idee, implementată chiar azi, 09.08. 2020, videouri zilnice. Vorbesc despre lucruri ce mă preocupă, marketing, cărți, implementarea lor, parcursul unei zile, dar mai presus, lucruri utile pentru voi și parcursul devenirii mele.

Zicea într-un video jurnal Gary Vaynerchuck că el face aceste videouri zilnice pentru a documenta devenirea lui, și se întreba cum ar fi fost să îl vezi de exemplu pe Drake cu 3 luni înainte să devină faimos.

În primul episod vorbesc despre perseverență, citit și în treacăt și despre scuzele ce le avem. ”Colonelul Sanders” a francizat KFC la o vârstă înaintată,62 de ani mai exact

(https://en.wikipedia.org/wiki/Colonel_Sanders#1952%E2%80%931980:_Kentucky_Fried_Chicken) , așa că nu ai nici o scuză.

Pe lângă această dorință de a începe ceva e nevoie să mai primim feedbackul într-un mod frumos( indiferent de forma în care ne-o dă ceilalți), dorința de a învăța continuu și de a ne îmbunătăți constant.

Cred în puterea cărților, că e nevoie să cititm și să aplicăm ceea ce citim. Cred și că principala carte ce trebuie citită este Biblia, și că e nevoie să avem o relație personală cu Hristos.

Titlul acestei serii este momentan ”Zilnicul lu’ Mihai”, dar aștept și vă rog să îmi dați sugestii de titluri mai bune decât acesta.

Dați un like, un share, un subscribe.

Sursa imaginii

Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *