Zilnicul lu’ Mihai 002-Obiective, gadgeturi noi comandate, rutine matinale

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Zilnicul lu’ Mihai vă provoacă la discuții despre sport, obiective și rutine matinale. Am fost în Gherla pe perioada stării de urgență, și am revenit recent. Am început să alerg din 14.07. pe stadion cu obiectivul de a avea până în data de 01.10. 2020 60 de km alergați ca să fiu în formă și să fac un pic de sport. Alergam până săptămâna trecută 3 zile/ săptămână, în zilele impare, adică luni, miercuri și vineri de la 7:45 2 maxim 5 ture de stadion( 0,8-2km).

Când am văzut cum stau cu obiectivul, mi-am zis să alerg și joi. La fel e și cu orice alt obiectiv. Dacă vezi că mai ai mult să îl atingi, nu scazi standardele și să modifici obiectivul, ci modifici felul în care ajungi la el. Până azi-dimineață aveam alergați 21 de km din 60, și azi-dimineață am alergat 1,4 km. A fost o zi productivă zic eu.

Mi-am comandat 2 noi gadgeturi pentru telefon/filmat/vlogging, căci cărți și haine tot am.

În primul rând, un suport de telefon cu patină pentru microfon, Saramonic, ce mă vă ajuta la realizarea de episoade în aer liber.

https://www.f64.ro/saramonic-sr-bsp1-suport-telefon-cu-patina-accesorii/p?idsku=304310

Al doilea obiect este un mini trepied cu suport de telefon și de GO PRO( cine ști, poate cândva îmi cumpăr și așa ceva).

https://www.f64.ro/jjc-tp-mt1k-mini-tripod-kit/p?idsku=306614

Am găsit un super preț la amândouă la cei de la F64. Pe miercuri ar trebui să le primesc în cel mai bun caz, și vi le arăt și vouă.

Pe mine mă energizează alergatul de dimineață, după care ajung acasă și îmi continu rutina de dimineață cu mâncat, citit din Biblie, citit din altceva. Sunt curios de obiceiuri pozitive și rutină matinală aveți voi .

Lăsați un comentariu cu rutina voastră și obiceiurile voastre pozitive.

Sursa imaginii


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *