Marea mea dragoste pentru radio ( ZlM 020)

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Cu radioul și ascultatul lui am o poveste lungă, încă din copilărie.

Cumpărat prin banii de la CARITAS pe comoda din sufragerie trona un dublu casetofon cu radio și vinil. Pe masa din hol un radiocosetofon și el rusesc, mic, portabil.

Eram fascinat cum anume sunt oamenii într-un studio și li se aude vocea la mine acasă( sau oriunde sunt, în radio).

Ascultam diverse: populară, știri și ocazional teatru radiofonic. A avansat și tehnologia și radiourile s-au mutat și ele în online . Astfel , am început să ascult radiouri de la TV( să le și vizionez pe ZU TV de exemplu), la calculator și după aceea la laptop. Ascultam radiouri locale( Cluj Napoca FM, Radio Impuls, R.V.E.), naționale( Romantic FM, Kiss FM, RADIO 21, Radio ZU, Radio România Actualități) dar și internaționale( cele pe genuri muzicale, K-Love).

*******

Lumea zice despre mine că am o voce bună de radio așa că azi am aplicat la internshipul celor de la NAPOCA FM .Lucrul acesta mă duce cu gândul la viața lui Les Brown care în tinerețe a lucrat la un radio.  El spunea despre oportunități în felul următor:

E mai bine să fii pregătit pentru o oportunitate și să nu o ai, decât să ai oportunitatea și să nu fii pregătit pentru ea.

De câteva luni, am și un podcast pe spotify( ideipesteidei).

************

Voi cum stați cu radioul și ascultatul lui ? Lăsați un comentariu vă rog, și dați un like, un share, un subscribe!

 

dav
dav

Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *