Plimbare la Sărătura de Gherla( ZlM 021)

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 4 minutes

Azi am făcut o plimbare de aproape jumătate de zi, aproape 9 km, mai exact vreo 4 ore 50 de minute. Am oprit pe la Kaufland, să cumpăr o înghețată și 2 batoane de ciocolată, după care am luat-o pe strada Hășdății. Am urcat pe drumul asfaltat, am coborât, și în câteva minute am ajuns la zona cu bălți sărate.

Făcut poze, plutit în minunata apă sărată, testat dușul( funcționează), și mers pe drumul asfaltat, să o iau înspre Observator. Observatorul e un punct situat la 400 de m înălțime de unde se poate vedea toată Gherla, și o parte din Dej.

Am coborât prin poienița de la Brădet, am luat-o în stânga prin pădure, pe la barieră și oprit la Kaufland în parcare la o șaorma la cutie și o sticlă de Fanta.

Șaorma foarte bună, și prețul bun( 11,80). Recomand!

Cam așa arată pe scurt plimbarea mea. Plimbare care mi-a făcut poftă de mâncare, pe care vreau să o repet la alte ore, când e apa mai caldă, pe la amiază, căci e o senzație atât de plăcută să plutești și să stai în apă sărată.La zona cu pârăuri am găsit și o floare de ”plastic”, acea floare ce nu se usucă și nu are nevoie de apă, ce seamănă cu lavanda.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *