Limite cu privire la videouri( ZlM 030)

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Dacă ați urmărit videourile mele, poate ați observat că nu postez anumite lucruri.

Am și eu câteva limite, 3 mari și late, și anume:

  1. Fără promovat, făcut videouri cu familia mea, nepoții. E vorba despre ideile mele, promovatul lecturii și a dezvoltării personale de către mine, nu de către ei. Poate voi face videouri cu soția mea, dacă va fi de acord.
  2. Fără mâncat gândaci sau alte lucruri asemenea, precum provocări( stat 10 ore în jacuzzi etc.), farse ș.a.m.d. ca să îmi aduc abonați și să fac vizualizări. Poate la început eram într-o goană după abonați și vizualizări, dar mi-am schimbat gândirea și doresc să fiu autentic, lumea să mă placă pentru ce sunt, nu pentru prostii și mascarade. Lumea dacă va veni datorită acelor videouri și nu le mai fac, va pleca. Dacă începi cu farse, lumea se așteaptă să ajungi la sketchuri. Este ciudat să îl vezi pe Mircea Bravo făcând videouri educative, în care vorbește despre cât de puțin citește lumea ori cât de puțin sport fac unii copii. Fiecare cu conținutul lui și cu publicul aferent.
  3. Fără spus, arătat, promovat lucruri care sunt contrare valorilor mele precum rasism, viol, dependența de tehnologie, trezitul la 10 dimineața, dormitul la 2 seara, băut și fumat, lenevie, procrastinare, LGBTQ. Sunt creștin și promovez lucruri care îi sunt pe plac lui Dumnezeu, care sunt poate contrare unora. Dacă prin această postare îmi atrag dușmani, îmi asum acest lucru.

Dacă vă place ce am postat și postez, dați un like, un share, un subscribe!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *