Mizeria din interior se vede afară (ZlM 042)

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 3 minutes

Scriu despre lucrurile care îmi fac plăcere, dar și despre cele care mă deranjează. Sunt conștient că există multe lucruri benefice, sănătoase, pozitive, dar totodată există și lucruri negative, deranjante.

Un astfel de lucru este și mizeria de pe străzi, păduri, parcuri, stadioane etc.

Deranjantă este mizeria, dar și mai deranjant într-un fel este faptul că este mizerie chiar lângă coșul de gunoi.

Mizeria arată caracterul oamenilor, cât de mult le pasă de mediu și cât de mult îi iubesc pe ceilalți. Este dată și de mentalitatea oamenilor.

Nu știu ce va fi peste 10-30 de ani, dacă vor dispărea ambalajele de plastic și PETurile, dar până atunci să ne concentrăm asupra prezentului. Avem un sistem de salubrizare care are sarcina de a goli tomberoanele și de a face curat după oameni. Principala sarcină a lui este de a goli tomberoanele( astfel încât oamenii să nu aibă scuza că tomberonul e plin). Chiar dacă tomberonul e plin, dacă poți, pune te rog mizeria într-o pungă sau ceva și aruncă în cel mai apropiat tomberon/coș de gunoi.

Parcul din Gherla( cel mare) și stadionul din incinta parcului sunt pline de mizerie, în special stadionul. Nu se întreține curățenia și se aruncă mizerii de către adolescenți/tineri. Cum e în parc și pe stadion, așa e și în oraș și în restul țării și putem extrapola mai departe.

E la fel ca situația cu corupții. E nevoie să tot zicem despre mizerie până lumea se va trezi la realitate și până cei de la conducere vor începe să ia lucrurile în serios.

Sunt curios ce se va întâmpla după alegeri cu privire la acest aspect. Sunt indulgent cu ei și le dau 6 luni, maxim 1 an la dispoziție să îmi demonstreze că ceea ce au zis nu sunt doar promisiuni în van.

Sunt curios cum stau lucrurile la acest aspect la tine în localitate.

Lasă-mi te rog un comentariu despre situația de la tine din oraș/sat/ comună.

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
sdr

Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *