Întrebări de Black Friday

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Sunt într-o anumită măsură minimalist în ultimii 2-3 ani, și această perioadă îmi întărește convingerile și chiar acțiunile. ( De exemplu, mi-am luat recent 4 cărți în total, câte 2 la fiecare aproximativ 2 luni, mai puține haine, eliminat gustările și sucurile plus alte mici schimbări.)

De fiecare dată când vedeți reduceri mari, fie că e ceva sărbătoare, sau ocazie specială, ori cine știe ce motiv anume, vă îndemn să vă adresați câteva întrebări:

  • Chiar am nevoie de acel lucru?
  • Îl pot suplini cumva?
  • Mai pot aștepta cumva vreo 30 de zile? E ceva clișeic printre cei minimaliști.
  • Cumpăr acest lucru pentru a fi în rând cu lumea?
  • Iau acest lucru/aceste lucruri pentru a-mi potoli/ascunde o anumită nevoie neîmplinită sau pentru a mă simți mai bine?
  • Își va crește valoarea acest lucru?
  • Voi folosi vreme îndelungată acest/aceste lucru/lucruri sau doar o perioadă scurtă?

Sunt câteva puncte cheie de luat aminte la ele și chiar de meditat. În această perioadă sunt zile cu reduceri peste tot: firme, magazine, supermaketuri, malluri, care se străduiesc să ne convingă că avem nevoie cu adevărat de serviciile lor, de produsele lor, că devenim mai buni cu ele, că acelea ne lipsesc din viață etc.

Eu mi-am luat de aici 2 lucruri: o pereche de căști pentru alergat, bluetooth( din acelea cu cablul în spatele gâtului) și un micro SD de 64 de GB cu adaptor.

Sunt curios dacă ți-ai pus acele întrebări de mai sus sau altele, și dacă ți-ai cumpărat azi sau în această perioadă ceva anume.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă un like, un share, un subscribe!

Mulțumesc!


Dacă îți pasă/Apasă

2 thoughts on “Întrebări de Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *