Trending, noutăți #1: ce mai e la modă în zilele acestea

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Scrisul acesta scoate creativitatea din mine. Azi încep o nouă serie ce va conține lucruri care sunt la modă, noutăți.

Videourile cu și despre animale sunt în continuare la modă, în special cele cu pisici și câini.

Un cântec ce merge pe multe videouri cu pisici, dar nu numai( eu acolo l-am văzut/auzit mai nou) I have nothing to do.

https://www.tiktok.com/music/garfield-ryan-nothing-to-do-6811245287567362822

Țin să îi corectez. Sunt atât de multe lucruri de făcut, chiar dacă poate suntem fără loc de muncă: atât de multe videouri de văzut, de stat în rugăciune, de citit din Biblie, de ascultat atât de multă muzică superbă, de citit atât de multe cărți superbe etc.

În partea dreaptă, sunt haștagurile la modă.

Pisica aceasta care dansează pe un tip ce bate la tobe e foarte la modă.

Știre mai veche( de aproape 1 lună), dar pentru cei care poate nu știați, din nefericire a decedat actorul scoțian Sean Connery.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Sean_Connery

Cei de la Instagram mai nou permit videouri de 30 de secunde pe Reels( maxim, în continuare fără text și atâtea opțiuni de editare ca la TikTok) iar pe TikTok se pot face videouri de 15 și maxim 60 de secunde.

În continuare mulți oameni își distribuie videourile de pe TikTok pe reelurile de la Instagram. Fac reclamă de pe o platformă pe alta.

După cum era de așteptat, se fac și reclame video deja pe Insta Reels. Am văzut una frumoasă de la Versace în care Donatella și alte modele ne arată pronunția corectă a brandului, iar o altă reclamă a unui blogger spaniol de fashion Magno Scavo .

Se pare că sunt eu un pic cam în urmă căci de prin august e videoul/articolul acesta ce discută despre cum și de ce se fac reclame pe Reels.

Pentru cei care nu știau, anul acesta se fac 30 de ani de când s-a lansat Home Alone 1.

https://en.wikipedia.org/wiki/Home_Alone

Mda, trece timpul. În România a avut premiera în 16.04. 1993 conform Cinemagia. Nu știu cum vine asta, eu eram mic pe atunci, aveam 5 ani.

În continuare lumea stă pe telefon, tablete, laptopuri și citește prea puțin și face prea puțin sport. Și în continuare lumea care promovează sportul și cititul o face pe Instagram și TikTok. Sunt pline aceste platforme de videouri cu oameni care citesc, poze și videouri cu cărți și videouri cu și despre sport. Ironic, așa-i? Că se promovează tot pe aceleași medii.

Uită și o campanie offline foarte interesantă, desfășurată la Cluj. Cafea, citit, Cluj, ce mai dorești?

https://www.zilesinopti.ro/articole/30376/cum-incurajeaza-cititul-o-cafenea-din-cluj-napoca-fragmente-din-carti-pe-paharele-de-cafea

Las cea mai tare știre la final: la anul, mai exact în 5 martie se lansează filmul ”Tom și Jerry”. Printre actorii care joacă în film se află Michael Pena, Chloe Grace Moretz și Rob Delaney.


Dacă îți pasă/Apasă

One thought on “Trending, noutăți #1: ce mai e la modă în zilele acestea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *