Gândește-te și la muncă, nu doar la rezultat

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Ce scriu și vă relatez aici se aplică la mare parte din oameni, indiferent de loc și de situație. Când vedem ceva WOW, care ne impresionează, dorim să facem și noi acel lucru, dar ignorăm munca necesară, efortul, bătaia de cap, răbdarea necesară. Bine, sunt unii nativi, dar pe ei îi lăsăm deoparte.

Vă dau și un exemplu foare specific, cu mine însumi( cel mai bun exemplu tot timpul, ești tu însuți) .Acum vreo 10-12 era la modă să faci logo-uri, grafică 2d, 3d, animație. Așa că ce am zis, mă apuc și eu de așa ceva, de făcut, lucrat în Adobe Photoshop, Blender, 3dStudioMax. Mare lucru nu am făcut nici atunci, nici acum( m-am reapucat, dar între timp am schimbat strategia).

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:PERSONAJE_DE_ANIME.jpg

Ne place ce vedem mai sus, și vrem ca și noi să știm face așa ceva . Așa că poate trecem direct la programele avansate, cele menționate de mine.

Îți dau câteva ponturi și trucuri, care de altfel se aplică și în alte domenii, sunt transferabile.

  1. Ia-o încet cu treabă bună. Setează-ți niște obiective, caută programe de începători pentru imagini și animație ( precum Storyboarder și Pencil 2D). Ai aici un articol, aici altul și aici un video
  2. Fii constant, indiferent de programul ales. Dedică minim 15 minute pe zi, maxim cât vrei și poți( 30 de minute-1 oră). Perseverența e cheia succesului.
  3. Caută articole despre cum anume procedează și alți animatori, desenatori, ilustratori și dacă poți înscrie-te în comunități cu astfel de persoane.
  4. Dă-ți timp și fii răbdător.

Îți las și acest video, poate te interesează și pe tine animația.

Succes la ce faci!

Dă te rog un like, share, abonare dacă ți-a plăcut articolul!

Mulțumesc!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *