Guilty pleasures-Plăceri vinovate

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

E un concept/idee tare interesant și anume, sunt acele lucruri care sunt mai ciudate, mai aiurea, de care ne e jenă, pe care le păstrăm dosite.

Am și eu câteva astfel de plăceri vinovate, pe care vi le împărtășesc și vouă.

Cu privire la muzică, filme, audi-video-foto.

  1. Să ascult muzică aparte, gen mongoliană, muzică dintr-o cafenea atunci când plouă, muzică de Starbucks,( sunt atât de relaxante ambele) muzică jazz de Crăciun, artiști diverși făcând coveruri în alt stil față de original, simfonic cu rock, baroc, muzică clasică pe ritmuri electronice( Adagio for Strings de la Tiesto e un bun exemplu), muzică în ebraică și în limbi pe care nu le știu și nu le înțeleg.
  2. Să urmăresc cu fiecare ocazie anumite filme precum: Home Alone 1( am fost singur anul trecut fiindcă am câștigat un bilet la o competiție), Home Alone 2, Back to the Future( toată seria), Ziua Cârtiței, Liceeni și un top 5: Stranger than Fiction
  3. Să mă uit peste profilurile de instagram și facebook ale oamenilor pe care îi știu din văzute sau nu îi cunosc( sunt curios și mă intrigă ce postează lumea, cum se prezintă și mă uimesc unele lucruri)
  4. Să mă uit la videouri cu memeuri amuzante.
  5. Să mă uit la videouri cu mașini scumpe, gen BMW, Mercedes, Audi făcând competiție în linie dreaptă ori drift. De obicei, sunt mărcile acestea în videouri de genul( dar nu numai) și sunt filmate în capitale ori orașe mari precum Moscova, Paris, Berlin, Paris, Varșovia.Vă las un video, poate nu știți despre ce fel de videouri vorbesc.
  6. Să mă uit la videouri alb-negru( filme scurt și lungmetraje vechi).

Altele ar fi :

Să cânt cu bețele deși nu prea am voce și ritm.

Să mă afund în citit.

Înghețată de straciatela cu toping de dulceață.

În principiu cam astea ar fi. Sunt curios care sunt ale tale, plăcerile vinovate.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *