Darurile noastre toate

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Fiecare dintre noi are un dar primit de sus: de a fi o încurajare, de a fi un ambasador, de a le da celorlalți încredere, de a organiza lucrurile, de a predica, de a vorbi despre înțelepciune ș.a.m.d.

Noi am primit daruri și binecuvântări pentru a le da mai departe, pentru a-i ajuta și pe ceilalți. Astfel,folosind darurile noastre îi facem lui Dumnezeu un cadou.

Leo Buscaglia spunea în felul următor:

Talentul tău este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci cu el este darul tău pentru Dumnezeu.

Poate nu ne știm darurile cu care am fost înzestrați, sau nu suntem siguri. Multă lume recomandă să fim atenți la ce zice lumea că ne pricepem bine, să vedem la ce ne laudă lumea, să ne uităm asupra a ceea ce ne place să facem și în caz că mai e nesiguranță, să cerem lui Dumnezeu călăuzire și înțelepciune.

În Iacov 1: 5 ni se spune în felul următor:

Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, să o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată.

Darurile noastre sunt făcute să îi încurajeze pe ceilalți, să fim o încurajare pentru cei în nevoie și pentru a ne completa unii pe ceilalți. Nu toți se pricep la toate, dar împreună putem colabora și funcționa asemenea rotițelor de la ceas.

Dă te rog un share, un like, o abonare!

Mulțumesc!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *