La mulți ani România!

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 3 minutes

Azi e ziua de 1 decembrie, ziua națională a României. La mulți ani România! La mulți ani românilor!

Iubesc această țară așa cum e, cu bune, cu rele. Ai mei nu au călătorit deloc în afara țării, ci au vizitat cât au putut de mult această țară și le place mult, în special zona Maramureșului( acolo au fost anul trecut, vara, în concediu). Și eu am călătorit mult, chiar și în afară, dar nu am ignorat România, ci am vizitat mai mult România decât să merg în alte țări.Îmi place mult zona centru-sud, centru-est( Râșnov, Sibiu, Brașov) și frigiderul meu conține aproximativ 60-75% magneți cu și din România.

dav
mde
dav

Am și o colecție de vederi în care din 400 de vederi și cărți poștale aproape jumătate sunt din România.

Fiecare an este într-o mai mare sau mică măsură diferită pentru mine cu privirel la semnificație și sărbătorire. Anul acesta de 1 decembrie, ziua României am gătit pentru prima dată cartofi la cuptor( pe care i-am mâncat alături de mici și sos de smântână și usturoi).

Cum se fac? E o rețetă simplă. Se ia aproximativ 1 kg de cartofi, se taie în 4, se fierb aproximativ 20-30 de minute după care se pun la cuptor într-o tavă peste hârtie de copt aproximativ 45 de minute-1 oră.

Peste ei eu am pus un pic de ulei de măsline, și după aproximativ 20-30 de minute făină de mălai peste ei.

Poftă bună!

Un video ce conține o rețetă de unde m-am inspirat se află mai jos. Ea nu pune făină( e din altă rețetă faza cu făina) dar face și un pic de sos. În principiu, se iau cartofii, se taie cartoful în 4, se fierb vreo 20 de minute după care se pun la cuptor.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă un share, un like, un subscribe!

Mulțumesc!

Toate cele bune!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *