O poveste incredibilă:Incredibilii 1 ( 2004)

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Filmul ”Incredibilii” este unul aparte fiindcă vorbește despre familie, valori importante, sinceritate prin prisma aventurilor unei familii de super-eroi. Fiind obligat datorită unui incident nefericit de tip domino( salvează un om ce nu vroia să fie salvat, fuge de la prinderea unui hoț pentru a ajunge la nunta lui), trebuie atât el cât și ceilalți super-eroi să stea ascunși de văzul lumii și să lucreze la o firmă de asigurări.

Fimul este o colaborare dintre studiourile Disney și Pixar și deschide calea după ”Treasure Planet” unor filme de animație S.F., fantastice precum ”The Robinsons” ”Monsters vs. Aliens”, ”Bolt” și ”Wreck-it Ralph”.

Informații despre film în engleză găsiți aici iar în română aici .

Lipsește creativitatea pe alocuri, căci abundă de clișee vechi, chiar dinainte de film precum: femeia elastică, bărbatul super-erou puternic, copilul Flash și adolescenta ce își iasă din cocon, iar părinții ei nici măcar nu observă acest lucru.

În lipsă de altceva mai bun, este o bună alternativă la filmele de animație mai recente, căci este înțesat cu replici bune și e un film dinamic.

Vizionare plăcută!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *