1 existență fără HBO GO și NETFLIX( se poate fără streaming video?)

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Da, se poate. De aproximativ 1 an jumătate( nici nu mai știu) cred, eu nu mai folosesc nici o astfel de platformă de streaming conținut video.

În ultima zi a anului 2017 am văzut un film superb, documentar despre minimalism. Prezentarea filmului o găsiți aici

Cochetam cu ideea aceasta de ceva timp, și de atunci am avut atât de probă, cât și plătit, dar influențat într-o anumită măsură de acest documentar am renunțat la streaming video.

Bine, nu sunt 100 % minimalist, ci o combinație de existențialist cu minimalist. Mă întreb când vreau să fac o decizie majoră de cumpărat dacă lucrul acela îmi e chiar existențial, nu aș putea trăi fără el și dacă mă ajută cu ceva.

Da, se poate fără streaming video, căci am putut și înainte să fie populare, să le folosească atât de mulți oameni. Este încă o nevoie indusă, că ai avea nevoie să te uiți la ultimele seriale apărute, să fii la modă, să vezi ce văd și pritenii tăi, altfel ratezi lucruri importante.

Vedeți voi, deși îmi veți zice unii că nu am dreptate, că nu sunt mulți bani, că nu e chiar așa, că nu mă influențează în vreun fel și nu mă afectează ce văd, lucrurile stau chiar invers. Pe an, vine 36 de dolari, 240 de euro sume de bani cu care ai putea face alte lucruri. Și da, ceea ce vezi te afectează și chiar te influențează.

Oamenii ce își doresc performanță și să aibă o viață frumoasă, împlinită, nu găsesc plăcere în NETFLIX, HBO GO și își dau seama că pot trăi și fără .

Dacă vă plictisiți, urmăriți documentarele de jos. Sunt documentare diverse, despre Brâncuși, despre capitalismul românesc, despre filmele românești ș.a.m.d.

Ideea e că se poate și în plus faceți economie și la bani.

În timpul ce l-ați pierde pe NETFLIX, vă puteți îmbogăți cunoștințele și abilitățile. Sunt atât de multe cărți diverse, beletristică, dezvoltare personală, academice din care putem lua mule informații pe care să le aplicăm în viața noastră.

Sunt curios ce părere aveți voi despre cele zise mai sus și dacă aveți vreun serviciu de streaming sau nu, dacă folosiți așa ceva.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *