Automatele de cafea

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Abuzează de dorință și de raritate. Sunt puse de obicei în locuri unde ai vrea neapărat să îți iei o cafea, o ciocolată caldă, majoritatea nu dau rest( deci trebuie să ai bani fixi), costă 1-1,5 lei maxim 5 lei și ai mai multe variante de ales.

Sunt unele care arată foarte bine( am încercat cafeaua de la Dalmayr de la aparat la biblioteca județeană Octavian Goga din Cluj-Napoca și e chiar bună. E mai mare prețul, dar și paharul e mare.

Cafeaua de la aparat( în special Dalmayrul) este subestimată. Nu știu de voi dacă ați băut o cafea de la un astfel de aparat dar mie unul mi-a plăcut mult.

De la celelalte aparate e mai scăzută calitatea, dar nu aceasta e important și elementul principal. Dacă vrei, o ai la îndemână și e ieftină. La banii aceia, ar fi culmea să ai și așteptări foarte mari cu privire la gust.

Pentru mai multe informații despre ele, puteți intra aici .

Din cele scrise mai sus, putem extrage principii referitoare la marketing și poziționare. Dacă ești într-un loc unde mai sunt și alții, sunt ceva șanse să ai vânzări, dar atunci când ești al doilea sau primul/singurul din acea zonă, cresc vânzările.

E un pic greu, dar vă invit să aplicați acest principiu.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *