Prețul corect

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Sau de ce nu dau eu 60 de lei pe o pereche de șosete. Am cumpărat 3 perechi de șosete, împreună toate, la 29,90. Există și cu 60-80 de lei perechea, dar mi se pare că e un preț mai umflat decât ar trebui. Maxim 25-30 de lei aș da pe o pereche de șosete colorate/cu desene.

La fel e cu multe produse de pe piață, fie că e vorba de pantaloni, blugi, tricou, pulovere, geci, fulare, căciuli etc. Au un preț corect, și unul mult prea ridicat.

Cea de mai jos e una din cele 3 perechi de șosete. E frumoasă. așa-i?

***************************************

Mai demult la TV exista chiar și în România o emisiunea ce se numea chiar așa ”Prețul corect”. Concurenții trebuiau să ghicească prețul corect la anumite produse. Dacă diferența era mică atunci câștigau proba respectivă.

Unii știau, alții o nimereau, alții ziceau ori prea mult, ori prea puțin. Valoarea ce o dădeau concurenții era după părerea lor atât cât meritau acele produse. Vedeți voi, comercianții doresc să credem că valoarea ce o dau produselor respective e atât cât merită acel produs. Într-o piață liberă, din fericire, slavă Domnului, avem concurență și dacă nu îmi convine prețul unui obiect, caut la alt comerciant.

Sunt curios voi ce părere aveți despre preț corect sau umflat.

Dați vă rog un share, un like, un subscribe, un comentariu!

Toate cele bune!

dav

Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *