Selecție colinde 2020

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: 2 minutes

Îmi plac foarte mult colindele, fie că e vorba de cele mai vechi, tradiționale, precum ”Doamen a Tale Cuvinte” ori ”Viflaime, Viflaime”, dar și cele noi, proaspăt scoase.

În ciuda situației, și anul acesta au fost concerte de colinde și s-au lansat/produs unele colinde. Sunt doar o selecție, nu sunt toate ce s-au lansat anul acesta, ci doar cele pe care le-am observat eu și mi-ai atras atenția. Dacă mai știți alte colinde, vă rog să îmi spuneți de ele.

Prima pe care v-o recomand este de la trupa REVIVE din Timișoara, o colindă ce ne vorbește despre importanța mesajului sărbătorii, nașterea lui Isus Hristos, nu goana după mâncare, nu cadourile, nu orice altceva.

Deși cele de mai jos nu sunt compoziții originale( versurile) muzica e superbă și foarte frumos orchestrată. Cei de la biserica penticostală numărul 1 Carpați din Cluj-Napoca dar și cea baptistă Betel tot din același oraș au fost foarte productive la acest capitol și avem cele de mai jos.

Iar de la biserica baptistă Betel sunt următoarele:

O trupă nou descoperită m-a impresionat plăcut. Este vorba de ”Biserica 43” și are 2 piese nou lansate recent.

Continuu cu cei de la Messis și cu cei de la Betania Dublin.

Mai sunt doar 5 videouri. Am lăsat cele mai frumoase la final. Astfel că mai avem lansări din partea ”Familiei Timofte”, 2 piese din partea Dianei Pup, concert din partea celor de la Firemakers din Oradea( e o firmă din Oradea ce vinde tricouri, Biblii, brățări) și o piesă din partea celor de la ”Dincolo de Ziduri”. Apropo, cele de la concertul ”Love came down” le găsești și separat.

Vizionare și audiție plăcută!

Dacă vrei să le vezi/auzi într-un loc, le-am pus eu într-un playlist.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *