Valoare mare în gratuitate

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Multă lume din ce am observat eu e contra cursurilor, seminariilor, atelierelor, videourilor gratuite fiindcă zic ei că doar ce e plătit e de valoare și îți aduce valoare. Unii sunt PRO alții CONTRA la ceea ce scriu mai jos. Sunt curios care e părerea ta, așa că te rog lasă un comentariu la acest articol.

Vrei să înveți să scrii mai bine, mai convingător, mai persuasiv? Găsești pe youtube videouri, iar la o simplă căutare pe google găsești multe materiale gratuite.

Vrei să înveți editare video gratis? Scoți și instalezi Da Vinci Resolvi, te uiți la tutorial și te apuci de editat. De preferat să ai un calculator cât de cât bunicel și să stai cât de cât bine și cu engleza. Aici aveți un tutorial pentru programul menționat mai sus.

Ce am scris mai sus se aplică la mai multe, nu doar la scris și la editare video.

Anul acesta vreau să folosesc cât mai mult conținut gratis, începând cu cel pe care îl am deja acasă și să mă dezvolt cât mai mult. Te îndemn și pe tine să faci la fel și înainte să dai banii pe ceva anume să te gândești dacă poți face/învăța acel ceva gratis sau la un cost mult mai scăzut.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *