Rolul Bisericii în aceste vremuri

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

Biserica are un rol foarte important în această perioadă, și chiar și după aceea, când se vor mai liniști lucrurile. Are misiunea și datoria de a fi mâinile și picioarele lui Isus, de a fi o lumină, nu de a le vorbi celorlalți despre semnul fiarei, să dea îndemnuri să nu se vaccineze și în loc să vorbească despre Isus, mântuire, despre dus evanghelia mai departe ei o tot țin nonstop cu același tipar și model, despre aceleași abureli.

Eu aleg să le ignor, deși am văzut că există astfel de mesaje. Nu mă zidesc, ci din contră, parcă mai mult rău mi-ar face.

Când îi auzit ce vorbesc, te miri și poate te pui în genunchi să te rogi pentru ei. Spun de exemplu că vaccinul este semnul fiarei, că vom deveni ”urieși”, să nu ne vaccinăm și multe alte aberații. Dacă nu cunosc, eu zic să nu se bage.

Uitați aici un video de genul acesta

Iar aici un punct de vedere clar, echilibrat, neutru, care tinde să liniștească lumea.

Poveștile ar fi multe despre acestea, dar mă opresc aici și vă mai las un video, cu un punct de vedere foarte clar și bine argumentat, mai jos.

Sunt curios ce părere aveți voi despre aceste povești cum că vaccinul e semnul fiarei, despre ce fac acești pastori( de a speria lumea mai mult) și despre rolul Bisericii în această perioadă.

Dă te rog un share, un like, un subscribe, un comentariu!

Mulțumesc mult!


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *