Ponturi pentru vizionarea de filme

Dacă îți pasă/Apasă

Reading Time: < 1 minute

E un articol mai ciudat acesta, dar îi dau drumul.

Greu de crezut că cineva va putea să vadă vreodată toate filmele din ceva gen anume, poate doar filmele unui actor anume, fiindcă sunt sute sau chiar mii de filme din fiecare gen apărute până acum.

E o mare problemă de fiecare dată când vrem să vedem un film fiindcă ne hotărâm greu. Îți dau în acest articol câteva indicații de care îți sugerez să ți cont atunci când te vei gândi la urmărit vreun film:

  1. Orice urmărești te influențează și te va urmări în ceea ce vei gândi. Așa că fii atent la ce gen, ce imagini, ce cuvinte sunt în acel film. Este un site https://www.pluggedin.com/ ce vă arată un rating al filmului în funcție de copii, adolescenți și adulți pe 3 nivele plus limbajul, violența și imaginile sexuale implicite sau explicite. Am aflat de el recent citind o carte despre obiceiuri și hobbyuri.
  2. Indiferent de ce anume alegi să urmărești, timpul trece. Așa că fii înțelept și urmărește ceva plăcut, care să te relaxeze, ori din care să înveți ceva. Uită aici o listă de 199 de filme motivaționale și aici o altă listă, de 37 de filme motivaționale.
  3. Urmărește un film doar dacă nu ai altceva mai bun de făcut. Pe vremuri eram mare fan al filmelor, dar în timp s-a mai diminuat această mare pasiune. Filmele sunt informații comprimate și mai multe divertisment. Mai multă cunoaștere și plusvaloare îmi aduce un podcast, o carte, articol citit ori o predică.

Cam atât am avut să îți zic. Dacă mai am alte idei, voi edita acest articol în curând.


Dacă îți pasă/Apasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *