Despre mine

Dacă îți pasă/Apasă

Sunt un om minunat, talentat la scris( cum spun unii) , un povestitor și culegător de povești( de viață în special), copil de Dumnezeu, ilustrator, colecționar, blogger/ autor și mai nou, videograf/realizator video dar și podcaster.

Îmi place să cred că lumea poate fi mai bună prin citit( de aceea îl și promovez) prin scris( de aceea scriu pe acest site și vă încurajez și pe voi să scrieți scrisori, jurnal, gânduri pe instagram, facebook) și prin arătarea dragostei lui Dumnezeu, prin fapte și vorbindu-le oamenilor despre mântuire, chemându-i la o relație cu Isus.

Mă găsiți pe acest site, pe facebook la facebook.com/mihaiflorinanca( https://www.facebook.com/mihaiflorinanca/?view_public_for=468600153717115 ) , pe youtube( e mai jos linkul), pe instagram( mă găsiți cu numele meu ancamihaiflorin dar și smart.biblio unde promovez din plin cititul) dar și pe spotify( mai jos e linkul).

Proiecte personale:

Canalul de youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCn1o5G6XH6Tbf5e59_-lstA/

Canalul de spotify/ podcastul ideipesteidei:

Dacă dorești să mă contactezi ori să îmi transmiți ceva anume, ai formularul de mai jos la dispoziție.

[fluentform id=”2″]

Dacă dorești să îmi scri ceva, mă găsești la adresa de mail mfa@mihaiflorinanca.eu. Trimite un mail acolo iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp cu putință.


Dacă îți pasă/Apasă